bm DaySpa Lahti         OPI Nailbar Stockmann Helsinki 
beautiful moments

Tarinamme - Our Story 

Me omistajasisarukset Tuula Turunen ja Outi Lyte perustimme toukokuussa 1997 bm International Oy:n, alus-ja uima-asujen maahantuontiin erikoistuneen yrityksen. Pian laajensimme kauneudenalalle OPI kynsikosmetiikan ja useiden muiden kauneudenalan merkkien myötä. 2002  bm DaySpa hoitola ja OPI Nailbar- konsepti sai alkunsa Lahdessa ja Helsingin Stockmannilla ja useissa muissa kaupungeissa Stockmannin ja Sokoksen palvelupisteissä. 

Uusi konseptimme Lahdessa tarjosi kaikki SPA palvelut saman katon alta ja lisäksi toimimme OPI kynsikosmetiikan, mutta myös muiden brändien kouluttajina ympäri suomen.

Jo yrittäjyyden alkuvaiheessa Bella More alusasukutsujen asiakkaillamme, huomasimme tarvetta yksillölliseen ja monipuoliseen palveluun ja alusta lähtien bm DaySpa on erikoistunut monimuotoisiin SPA ja kauneudenalan palveluihin kunnioittaen yksilön toiveita, ylläpitäen laatua ja tarjoten ikimuistoisia kokemuksia yksin tai yhdessä.
bm Kauneuspalvelut Ay työllistää tällä hetkellä 12-16 kauneusalan ammattilaista ja tarjoaa harjoittelupaikan muutamille opiskelijoille. 

Toimitiloissamme Lahden keskustassa, Rautatienkadulla, on useita hoitohuoneita, jalkahoitohuone neljälle, SPA poreamme palvelut sekä parihuone yhteisiin hemmotteluhetkiin. Yhdessä kehitämme palveluja aina muuttuvan kysynnän mukaan ja lahjakortit sekä tuotteet saa tilattua kätevästi myös verkkokaupastamme kauneudenkauppa.fi

Rautsikan kehittämisessä valaistuksen osalta myös tiiviisti mukana olleena, 2015 vastaanotimme Rautsikan yrittäjien puolesta Apoli patsaan, mikä edustaa elävän kaupunkikulttuurin edistämistä.  Teemme tiivistä yhteistyötä LahtiCity Ry´n kanssa sekä uskomme yrittäjien verkostumiseen ja yhteistyöhön jatkossakin omassa kotikaupungissamme Lahdessa.

Tervetuloa t. Outi ja Tuula